Miért válassz engem?

Hogy kihozd magadból a legtöbbet!


Szeretnéd igazán hatékonnyá tenni az edzéseidet legyen szó fogyásról, izomtömeg-növelésről vagy egyszerűen csak a fittségünk visszaszerzéséről?

Régóta tervezed a teljes életmódváltást, de nem kapsz kellő motivációt hozzá?

Egészségügyi problémáid miatt különleges bánásmódot igényelsz?

Egy speciális egészségi- és fittségi felmérés után, személyre szabott táplálkozási- és edzéstervet állítok össze neked. Ezek után szabadidődhöz illeszkedve, nekilátunk a kitűzött cél megvalósításához. Az edzések alatt odafigyelek a gyakorlatok helyes végrehajtására, a folyamatos motiválásra és nyomon követem az előrehaladásodat. Céljaid függvényében, mérhető eredményekre törekszünk együtt. Végig melletted leszek és segítek a helyes út felé haladni.

Magamról

"TESTÜNK A KERT, AKARATUNK A KERTÉSZ."


A sport és az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. Az egészséges életforma, sport mindig is jelen volt az életemben, 2013-ban kezdtem el foglalkozni fitness és testépítéssel, 2016 óta versenyszerűen is tevékenykedem ebben a sportágban.

2018-ban Nemzetközi szakképesítést szereztem European Fitness Institute, Testépítés-Fitness Sportedző szakán. Fontos számomra, hogy azt csinálhatom az életben, ami számomra a legfontosabb örömet jelenti, ami nem más, mint a sport, ez a hivatásom a szenvedélyem.

Versenyfelkészülések közepette megtanultam legyőzni a saját korlátaimat, ebben szeretnék segíteni versenyzőknek, életmódot váltóknak.

Mivel másoddiplomám szerint tanár vagyok, legfontosabb számomra a sport pedagógiai értéke, hiszek az egészségre nevelés szükségességében és fontosságában, bár a versenyfelkészítés alatt is a lehető leghatékonyabb együttműködésre törekszem, nem gondolom úgy, hogy minden ember a versenyzésben tud kiteljesedni, viszont az egészséges életmód és az ehhez szükséges folyamatos mozgás élettani szükségletünk a mai világban. Lényeges számomra a leghatékonyabb eredmény érdekében végzett közös együttműködés felépítése, folyamatos fenttartása.

Munkám során fontos, hogy szakmai tudásom átadjam a vendégeimnek, segítsek elsajátítani ezt a tudást, a folyamatos motivációt fenntartsam, figyelemmel kísérjem vendégeim visszajelzéseit.

Fitness/ testépítésben elért eredményeim:

- 2016-INBA Magyar Bajnokság II. hely
- 2017-WBPF Magyar Bajnokság IV. hely
- 2018-Fitparádé, Womens Figure II. hely
- 2018-NABBA/WFF Nemzetközi Bajnokság II. hely

+