Egyéni személyi edzés

Akik egyénileg szeretnének személyi edzés szolgáltatást igénybe vennni azoknak ajánlom. A személyi edzés először állapotfelméréssel kezdődik, ahol pontos képet kapunk a vendég fizikai állapotáról. Ezek ismeretében és a vendég céljainak megfelelő edzésterv összeállítása, és ehez megfelelő étrend megtervezése történik. Az edzések során irányított módon történik a gyakorlatok szabályos és pontos kivitelezése. Az edzői jelenlét egyik pozitív előnye, hogy kiváló motivációt ad és objektív visszajelzést kap a vendég arról, hogy jelenleg hol tart.

Páros személyi edzés

A páros személyi edzés személyi edzővel szolgáltatásom minden olyan edzeni vágyónak ajánlom akik szeretnének egy személyre szabott edzésprogramot, illetve szívesebben edzenek együtt párjukkal, barátnőjükkel, vagy a költségek csökkentésével szeretnének személyi edző szolgáltatást igénybe venni. Esetleg egy edzőtársat keresnek akivel kölcsönösen tudják motiválni egymást, akkor ezt válaszd mindenképpen!

Kiscsoportos edzés 3-4 főre

Akik személyre szabottan szeretnének edzeni, de nem egyedül, hanem közösségben élvezik jobban a mozgást, vagy a költségek csökkentésével szeretnénk személyi edző szolgáltatást igényelni azoknak tökéletes választás a kiscsoportos kondi edzés.

Személyre szabott edzésterv készítése

A személyre szabott edzésterv készítése szolgáltatást azoknak ajánlott akik tudnak önállóan edzeni, akár otthonukban, akár edzőteremben és a motivációjuk is megvan az önálló munkához. Az általam összeállított edzésterv egy irányított segítség, hogy edzéseiden a leghatékonyabb módon érd el a céljaidat, ezaltál folyamatosan fejlődhess.

Táplálkozási szaktanácsadás

Fordulj hozzám bizalommal és vedd igénybe táplálkozási tanácsadással kapcsolatos szolgáltatásomat. Táplálkozási tanácsadással hozzám fordulóknak segítek abban, hogy az átállás, az életmódváltás fokozatos, biztonságos és minél könnyebb legyen. Szakavatott tanácsokkal, tippekkel igyekszem személyre szabott étrendet összeállítani azoknak akik eldöntötték, hogy változtatni szeretnének étkezési szokásaikon.

Edzésterv betanítása

Az edzéscélok megbeszélése és az állapotfelmérés után személyre szabott edzésterv készül amit aztán önállóan tudsz használni. A szolgáltatás tartalmazza még a 3 alkalom közös személyi edzést, ami a gyakorlatok egyszeri bemutatását és átbeszélését tartalmazza.

Csernok Klára

Személyi edző

Munkám során fontos, hogy szakmai tudásom átadjam a vendégeimnek, segítsek elsajátítani ezt a tudást, a folyamatos motivációt fentartsam, figyelemmel kísérjem vendégeim visszajelzéseit.

  • Kor35
  • Súly65 kg
  • Magasság167 cm
  • FoglalkozásTanár, edző

Fitness/ testépítésben elért eredményeim:

- 2016-INBA Magyar Bajnokság II. hely
- 2017-WBPF Magyar Bajnokság IV. hely
- 2018-Fitparádé, Womens Figure II. hely
- 2018-NABBA/WFF Nemzetközi Bajnokság II. hely

+